1954 VAN låda DIESEL PALTEN ATC0808 bilKULT VITT modellllerL modellllerL CAST DIE 43 1 79523vzvq51245-Ny stil

Om inte makthavare börjar ta missnöjet med den globala spekulationsekonomin på allvar hotar desperata uppror likt de som nu äger rum i Frankrike.bilkonst Fiat Abkonsth TCR 1000 - Matt grå - röd Stripes 1970 18

I dem är alla katter grå och man vet inte vad som dominerar i folkmassan, högerextrema eller modesta kravställare från de utsugnas skaror som efterfrågar en politik för återställning av välfärdsstatens sociala, ekonomiska och fysiska infrastruktur.

Tvångsupprepningen av den tyska 30-talshistorien fortsätter således. Ändå låter politikerna den globala spekulationsekonomins bankstrar hållas.bilkonst Lamborghini Aventador J Metallic röd 1 18 skala Die Cast modellllerler F S

Ingen förändring sker, och ingen ställs till svars för utsugningen av statskassorna, vare sig den sker via cum-ex-upplägg, obskyra lux-leaks-affärer eller andra skatteparadisiska migrationer av skattemedel via avreglering av vård-skola-omsorg till privata fickor.

bilkonst Lamborghini Huracan LP -610 Polisbil 1 18 Förlaga Bil 74609 BlåMed tanke på vad som i skrivande stund utspelar sig på Paris paradgator gör Stefan Löfvén alltså klokt i att säga nej till all högervridning av en redan urvattnad socialdemokratisk ideologi.

I elfte timmen återstår det dock att se om han kommer stå emot Ain Lööfs macron-propåer.

Bachmann 68601 HO skala E -Z App Smkonst Phone Kontrollerade PRR RS -3 Locomotive

Boken i centrum i årets upplaga av Bokmässan. Intressanta samtal mellan genuint litteraturintresserade syntes försiggå i montrarna medan de stora elefanternas värsta linsluseri lyste med sin frånvaro.bilkonst McLaren 12C GT3 Gulf Livery 2011

bilkonst NIS Fairlady Z S30 Wangan Midnight Devil Z 7751 1 18 skala modellllerler bil en Horace på Kungsportsplatsen som ivrigt pratande älgade fram iförd sjumilastövlar med fru Stina Otterberg i släptåg, flankerad av en ivrigt lyssnande Göran Rosenberg.

I B.02 svepte en sammanbiten Göran Greider förbi som ett spökskepp i den politiska dimman.bilkonst Pcca Zhu Hai1 Kina Porsche 911 997 Gt3 Cup Han såg ut som han visste något vi andra inte vet.

Kanske tänkte han dystert på Lotta Grönings omvandling till SD:s taltratt.

Se: Bandai Hguc 1 144 Neo Zeong Plastik modellllerlerlbau Set bilenE SUIT GUNDAM UC F S W

Se tidigare bloggpost: Horace Engdahl – en halvbra författare med hög profil

1954 VAN låda DIESEL PALTEN ATC0808 bilKULT VITT modellllerL modellllerL CAST DIE 43 1 79523vzvq51245-Ny stil

Twitter tar nu sitt ”ansvar” i den svenska valrörelsen och filtrerar bort allt som stör det ständiga bruna flödet i taggarna #svpol #val2018 #dinröst. Bettingsidorna tycks också ha bestämt sig för att lägga sin röst på SD som raket i valspurten. Trump campaigning on repeat med andra ord.bilkonst röd Bull X2014 Fanbil AA -18116

Det betyder att det mörkbruna tillåts dominera i valrörelsens sista stund, vilket även innebär att detta kan bli den sista valrörelsen vi får vara med om på mycket länge.

Dock skriver nu brunhögermedia att Afs kan ”blockera” egen majoritet för SD, M och KD med någon procentenhet. Inget ont som inte har något gott med sig med andra ord? bilkonstdesiGN bil konst Sports Caliper Watch rostfritt stål diskLåt oss hoppas det.

SVT har ett stort ansvar att ställa Jimmie Åkesson (SD) mot väggen på söndag. Men jag gissar att han får ungefär lika snälla frågor som Ulf Kristersson fick.

bilCult - Adler Trumpf Rennlimousine 1939 - 1 18 grillades i #utfrågningen lämnades ingen pardon, medan Kristersson inte fick en enda knivig fråga, inte ens om sin uppseendeväckande grumliga och till intet förpliktande respons på Hanif Balis hetsiga poserande med automatvapen och texten ”at war” med DN.

Inte heller fick han några obekväma frågor kring sina forna grumliga förehavanden vad gäller lägenhetsaffärer med Ersta Diakoni.bilCult Masterpiece 1 43 Alfa Romeo BAT 9 Bertone 90085

SVT smekte honom medhårs och jag gissar därför att de kommer förära Jimmie der Spieler samma underdåniga behandling.

Se tidigare bloggposter: En Armé av Våldsdyrkande Enstöringar – Högerpropagandan har gett resultat

BANDAI PG 1 60 BRICKARE KOLOR DELAR FÖR TRANS -AM RAISER modellllerlerl Kit Gundam 00  

bilkonsten 1 18 Porsche 911 (997) Gt3rs 4.0 (svkonst)

Horace Engdahl håller huvudet högre än hans författargärning medger. Cigaretten efteråt blev inte heller bättre av den sista grisens ankomst. bilkult ATC06000 Alamani (Frankrike 1948)Det verkar således vara hans amiralklingande förnamn som förlänt honom en plats på den litterära parnassen mer än något annat (t ex efternamnet).

Tveksamt är också varur hans chevalereska beskyddarinstinkt egentligen härstammar. De som ställer sig under hans paraply riskerar nog ett skyfall när skyddsskärmen dras undan lika snabbt som den skyndade till undsättning.

Låt oss därför hoppas att hans vendetta stoppas av några överlöpare, som inser galenskapen i besinningslöst självförsvar utsänt från reptilhjärnan förklätt till ridderlighet.

Läs: Bandai SHFigukonsts SUPER SAIYAN GOTENKS Ny förseglad drakeboll Z leksak, Expressen – Horace Engdahl: ”Jag förfäras över råheten i Akademiens maktkamp”,

Läs: Bandai vinge Gundam HGAC 1 144 XXG -01W bilen Suit Gundam W Action Figur

AUTHENTIC Wowwee Fingerlings drake Sandy Noa Kaylin Tara Bundle Lot Of 4, bilkonst 70249 Minibil 1 18 Aston Mkonstin Vanquish 2015 (Mörkt Rött) Objekt klar, Avalon Hill WWWII Bitter träs (1 a upplagan) låda Factory förseglad, Bachman Spectrum 87022 Diesellok EMD F40PH Diesel der VIA, Spur H0, NEU &OVP, SVD,

Bachmann klass 47 EWS 47767 Mappa Mundi DCC rödo